Mitől lesz felejthetetlen a csapatépítés?

Egy céges rendezvény sikere sok mindenen múlhat, hiszen egy csapat különböző életkorú, érdeklődési körű, aktivitási szinttel rendelkező emberekből is állhat. A helyszín kiválasztása ebből a szempontból a legfontosabb, mert törekedni kell arra, hogy mindenkinek szimpatikus, kényelmes legyen a rendezvény környezete.

A Fenyőharaszt Kastélyszálló kiváló választás lehet azon cégek számára, melyek alkalmazottai a napi megbeszélések, kötelező céges programok után felszabadultan szeretnének szórakozni, vagy esetleg szívesen pihennének együtt egy gyönyörű, elegáns kastélyban, amelyet egy hatalmas zöld park vesz körbe. A helyszín persze csak az első lépés a felejthetetlen élményhez. Minél színesebb egy rendezvényhelyszín által ajánlott program-, illetve szolgáltatás lista, annál nagyobb az esély, hogy a csapatépítés sikeresen zajlik, résztvevői pedig elégedetten távoznak.

 

Csapatépítő programok

A Fenyőharaszt Kastélyszállóban olyan egyedi, interaktív csapatfoglalkozások is elérhetőek, amelyek nagy valószínűséggel egyetlen másik rendezvényhelyszínen sem. Ezek a játékos közös programok hoznak össze igazán egy csapatot! Legyen szó agyaggalamb lövő versenyről, forralt boros kincskeresésről vagy akár csapatépítő disznóvágásról, annyi biztos, hogy felejthetetlen élmény lesz minden résztvevő számára.

A legkülönlegesebb programok azonban a változatos csapatépítő szerepjátékok, melyek által a csapat tagjai akár a 20-as évek gengsztereivé, akár bűnügyi helyszínelőkké, sőt, még a Gyalog-galopp szereplőivé is válhatnak az izgalmas és vicces játékok idejére.

 

A jól megérdemelt kikapcsolódás

A jobbnál jobb programok és a közös szórakozás után jöhet a megérdemelt pihenés. A Fenyőharaszt Kastélyszálló hatalmas előnye, hogy nincs záróra, így a különböző pihentető szolgáltatások folyamatosan igénybe vehetőek.

Ha kedvünk támad szaunázni, pezsgőfürdőzni vagy akár szoláriumozni, bármikor megtehetjük azt. A különböző játékok használata szintén korlátlan, mint például a csocsó, biliárd, pingpong vagy a darts, melyek szintén remek lehetős éget adnak a csapat összekovácsolódására.