Fenyőharaszti csapatépítés ételimádók számára

Bárki bármit mond, a jó gondolatok és mély beszélgetések mindig az asztal mellett történnek. Egy ízletes étel és egy pohár jó bor mellett szinte mindenki ellazulhat és élvezheti a társaival együtt töltött időt. Egy alacsony minőségű, esetleg kevésbé gusztusos étel vagy ital akár el is ronthatja az ember hangulatát. Éppen ezért fontos, hogy a csapatépítés helyszínéül választott rendezvényhelyszínen a színes programok és gyönyörű, hangulatos környezet mellett az étkeztetés színvonala is kifogástalan legyen.

A hosszadalmas konferenciák, majd közös csapatépítő játékok után valószínűleg mindenki elfárad és megéhezik. Szörnyen kiábrándító lehet, ha az egész napos aktív szellemi és testi tevékenységek után az ember nem ehet egy igazán jót. Kiemelendő ezért az étkezés helyszíne is, hiszen a környezet szintén meghatározza egy csapat hangulatát.

 

Mit rágcsálhatunk a bekészítések alatt?

A csapatépítő rendezvények során, a bekészítések közben is ehetünk finomabbnál-finomabb rágcsálnivalókat. Van, ahol chipset, ropit vagy egyéb ropogtatnivalókat szolgálnak fel, azonban nem a Fenyőharaszt Kastélyszállóban! A csapatépítés résztvevői olyan ínycsiklandó, friss és meleg, kézzel készült pogácsákat fogyaszthatnak, mint amit nagyanyáink készítettek.

A cég tagjai különböző ízekből is választhatnak, mint például a tepertős, medvehagymás, kolbászos, sajtos, illetve kapros juhtúrós pogácsa. Természetesen, aki hadilábon áll a pogácsával vagy esetleg csak nem kívánja, a bekészítésekre más jellegű ételeket is kérhet, mint például szendvicseket, hidegtálakat vagy édes süteményeket.

 

Hangulatos főétkezések

A legfőbb és legfontosabb étkezések természetesen a főétkezések, amikor a munkatársak megvitathatják a nap eseményeit, iszogathatnak, önfeledten kikapcsolódhatnak. Egy efféle ebéd vagy vacsora alatt az emberek őszintén beszélgethetnek egymással, így a csapatépítés sikeressége szempontjából kiemelten fontos az ételek minősége, az étkeztetés színvonala.

A Fenyőharaszt Kastélyszállóban ínycsiklandozó ételeket fogyaszthatnak a résztvevők, melyek gasztronómiai túlzásoktól és flancolástól mentesen nyújtanak kiváló minőséget és ízvilágot. Legyen szó akár kemencés, faszénen grillezett ételekről vagy színvonalas borvacsorákról, a vendégek egész biztosan elégedetten fognak távozni az asztaltól.