Budapesthez közel keres rendezvényhelyszínt?

Budapesthez közel keres rendezvényhelyszínt? Jó helyen jár!

Ha a cégünk székhelye a fővárosban, Budapesten van, könnyen gondolhatjuk azt, hogy a város közvetlen környezetében sehol sem találhatunk olyan nyugodt, vidékies rendezvényhelyszínt, amelyhez nem szükséges többórás autó vagy buszút megtétele.

Ez azonban szerencsére nem így van, hiszen a Fenyőharaszt Kastélyszálló egy Pest megyében található rendezvényhelyszín, amely rendkívül közel van a fővároshoz, valamint az M3-as autópályától csupán csak öt perc az út. Hiába található azonban Budapesttől csupán néhány kilométerre, a kastélyszálló hangulata mégis vidékies, családias és barátságos.

 

Milyen cégeknek a legmegfelelőbb választás?

  • Akik olyan rendezvényhelyszínt keresnek csapatépítő tréningjükhöz, amely nyugodt, barátságos, távol a város zajától ám mégis közel annyira, hogy gyorsan és könnyen megközelíthető legyen.
  • Akik családias, diszkrét környezetben szeretnék együtt eltölteni az időt, ahol maga a csapat is könnyebben összekovácsolódik, már csak a gyönyörű környezet miatt is.
  • Akik a csapatépítő tréning programjain kívül szívesen kikapcsolódnának a nap bármely szakaszában egy kényeztető szaunázás, pezsgőfürdőzés, csapatjátékok, mint például teke vagy biliárd keretében.
  • Akik szeretik az ízletes, különleges kemencés, illetve házias jellegű ételeket, kellemes borvacsorákat.
  • Akiknek fontos, hogy a rendezvényhelyszínen ne zavarja meg a csapatépítést senki más – A Fenyőharaszt Kastélyszálló ugyanis már 35-40 fős létszámtól felár nélkül kizárólagosságot tud biztosítani az esti szórakozáshoz, így nem kell más vendégekre figyelemmel lenniük, és senki sem zavarhatja meg a csapatot a szórakozásban, pihenésben.
  • Akik estlegesen konferenciákat, megbeszéléseket is tartanának a rendezvény ideje alatt. A Fenyőharaszt Kastélyszállóban ugyanis három természetes megvilágítású konferenciaterem is található, melyek az eredményes munkához szükséges, valamint előzetesen egyeztetett technikai eszközökkel is felszereltek.
  • Akiknek esetlegesen különleges igényeik is vannak, így rugalmas, megbízható kapcsolattartást igényelnek.