Tudjuk-tudjuk, mégsem csináljuk! Miért?

Joggal várjuk el egy céges rendezvénytől, hogy maximális hatékonyságot érjen el vele fizetett trénerünk, hiszen nem szeretnénk, hogy kidobott pénz legyen a ráfordított összeg. Okos trénerrel, ügyes praktikákkal növelhető a résztvevők hatékonysága…

Íme, az egyik:

Ugye Ön is tudta, hogy az ebéd után beiktatott 15-30 perces pihenő növeli a résztvevők teljesítőképességét, a kreativitását, a problémamegoldó képességét, fokozza az éberséget, javítja a kedélyállapotot, ezáltal hatékonyabbá válnak? Ezt igazolja több alvásszakértő is, megerősítve a Harvard Egyetem kutatóinak eredményeit. A táplálék ideális feldolgozásához 15-30 perc alvásra, pihenésre lenne szüksége szervezetünknek a regenerálódásra. A mediterrán országokban már kötelező is a déli szieszta. „Lusta banda!” – mondhatnánk, de kétség kívül tudhatnak valamit, hiszen jótékony hatással van a szervezetre az ebéd utáni pihenő!

Ha a céges rendezvény programjába beiktatunk egy 30 perces sziesztát, vagy ha alvást nem is, de csapatépítő jelleggel egy 30 perces könnyű sétát, akkor máris rengeteget tettünk a képzés sikeréért!

Ehhez azonban olyan rendezvényhelyszínre van szükség, ahol van:

1. kényelmes szálláslehetőség a sziesztához
2. forgalom zajától mentes, nyugodt környezet
3. hatalmas terület a sétáláshoz
4. tiszta és friss levegő
5. Sok kikapcsolódási lehetőség az esti fiesztához! 🙂

Könyvelje el a sikert, válasszon vidéki rendezvényhelyszínt! A jó helyszín már fél siker!

– – LLLLL – –