Ottalvós VAGY hazautazós?

Fel kell tennünk magunkban a kérdést: mennyire fontos ez a céges rendezvény a Cégemnek? Ha valóban fontos, és tétje van – márpedig miért ne lenne! – akkor mindenképpen szükséges a kétnapos tréningre szállást foglalni.

Hogy miért? Nem csak azért, mert ki kell ragadni a megszokott közegből a tréningen résztvevőket, bár ez is kétségkívül nagyon-nagyon fontos szempont, hiszen munka után az ember hazamegy a családhoz és leteszi a lantot… Ha egy céges rendezvény után a résztvevők hazamennek a rendezvényhelyszínről, a kapun kihajtva már nem az egész napos téma jár az eszükbe, hanem az otthon melege, gyermekeik ölelése. És ez rendjén is van! Ez a normális!

Igen ám, de reggel újra útnak kell indulni, és nehézkes ám újra felvenni a fonalat!

Ezért jó, ha a rendezvényhelyszínen a résztvevők vacsora után együtt töltik az estét, kikapcsolódnak, lazulnak, kötetlen eszmecserét folytatnak, gyakorlatilag csapatot építenek. Nem kell a reggeli csúcsforgalomtól tartani, lazán megreggeliznek, és az esti csapatépítésnek köszönhetően könnyeden folytatják a céges rendezvény előző napi témakörét!

–LLLLL–