Mit NE vigyünk magunkkal, ha céges rendezvényünk lesz Fenyőharaszton?

Ha céges rendezvényre készülünk, indulás előtt gondosan bepakolunk a bőröndünkbe, utazó táskánkba. Csak két maximum három napról van szó csupán, mégis összegyűlik a motyó, célszerű tehát szelektálni, mi maradhat otthon.

Nyugodtan kihagyhatja a bőröndből a törölközőt, hiszen egy valamire való rendezvényhelyszín, nem csak a napi tisztálkodáshoz készíti be a törölközőt a szobába, de a szaunázáshoz, pezsgőfürdő használatához is biztosít külön törölközőt, így ez nem növeli csomagunk súlyát.

Szintén kihagyható a fürdő köntös, ami nem csak súlyát tekintve jelentős, de jó sok helyet is foglal. Fürdőköntöst is biztosítunk wellnessezni vágyó vendégeink részére.

Nem szükséges mini házi patikát bepakolnia. Általános gyógyszerek (görcsoldó, fájdalom és lázcsillapító, stb) szintén potyautas lehet, így csak a rendszeresen egyénileg felírt gyógyszerek betárazása szükséges.

Kardinális kérdés szokott lenni, hogy melyik papucsunkat tegyük be: a szobapapucsot, amibe az egész napos cipőviselés után kényelmesen belebújunk, vagy fürdőpapucsot, amit nem sajnálunk, ha víz éri? Higiéniai okokból mi az előzőt biztosítjuk, így csak az utóbbiról kell gondoskodnia, amennyiben wellnessezni szeretne.

A hajszárítót is nyugodtan otthon lehet hagyni! 🙂

És ha véletlenül kimaradt a csomagból kedvenc tusfürdője, fogkeféje, fogkrémje és borotvája, természetesen ez is pótolható.

Nem szeretnénk a dohányzás mellett kampányolni, de azért nem szabad elfeledkezni a dohányzókról sem… A megfelelő mennyiségű dohánykészlettel érdemes betárazni, mert külterületen vagyunk, így a legközelebbi Nemzeti Dohánybolt 10 km-re található. Ha kicsit alul kalibrálták, az jó ok lehet a leszokásra 🙂 vagy a recepción jelezve meghozzuk a kívánt minőségű és mennyiségű dohányterméket.

Nem csapatépítés a csapatépítés ital nélkül – mondják mások! 🙂 Nem szükséges azonban literszám italokkal készülni, hiszen 24 órában rendelkezésre állunk a recepción, ha bármi szomjoltó igényük lenne.

És persze a nasi… Bőséges ellátás nem teszi indokolttá plusz étel behozatalát. Nem történt még olyan, hogy céges rendezvény alkalmával valaki éhesen távozott Fenyőharasztról. Az éjszakai beszélgetések, eszmecserék, iszogatások azért indokolttá teszik különböző nassolni való jelenlétét. Lehet az sós mogyoró, ropi, zsíros kenyér, töki pompos, pogácsa. Van, amit ad hoc elővarázsolunk, de van, amihez előzetes egyeztetés szükséges.

Nyilván én sem gondoltam mindenre, lehetnek olyan kérdések, amikre nem tértem ki, ezért ha céges rendezvényével kapcsolatban egyedi kérdései vannak, forduljon a rendezvényhelyszínen Anitához, készséggel válaszol kérdéseire.

– – LLLLL – –