A céges rendezvények leghatékonyabb része: a kávészünet

Ez egy kicsit degradálóan hangzik, de mégis igaz! A céges rendezvényeken, képzéseken, az előadó beszél, tudásanyaggal látja el a résztvevőket, akik fel-felszólalnak, de nem bontakozhatnak ki rendesen. Látják a kollégáik reakcióit, szeretnének rá reflektálni, de a program menetét tartani kell.

Alig várják a szünetet, hogy a beléjük szorult információt, észrevételt megosszák társukkal. A tudásanyagot a tréner, a tréning biztosítja, de az igazi csapatépítés a szünetekben történik. A résztvevők kommunikálnak egymással, érdeklődnek a másik véleménye, családja, története iránt, telefonszámot cserélnek… Egyszóval építik a kapcsolataikat.

Egy céges rendezvényen ezért is van nagy jelentősége a kávészünetek minőségének is! Mit tartalmazzon a kávészüneti bekészítés?

Italokat mindenképpen: Nálunk kifejezetten kedvelik a saját készítésű bodza szörpünket és a limonádénkat, de a kávészünet elengedhetetlen része a kávé, tea, ásványvíz, üdítő, gyümölcslé is.

És természetesen valami harapnivaló: kifejezetten reggeli érkezéskor javasoljuk, hogy tartalmasabb vendégváró bekészítés legyen a céges rendezvény résztvevőinek, hiszen nagy valószínűséggel a kora reggeli indulás miatt nem reggeliznek. Sitty-sutty elfogy a meleg sajtos, medvehagymás vagy kolbászos pogácsánk, amit a helyszínen készítünk!

A bekészítés legnépszerűbb ételei a pogácsa, édes sütemény, mini szendvicsek, fasírtgolyók, rántott sajtfalatkák házi lekvárral, gyümölcsök, télen pedig a sült bundás alma fahéjas porcukorral terítve.

Mindezt friss levegőn elfogyasztva… Felülmúlhatatlan!

– – LLLLL – –