Ezért fontos a barátságos fogadtatás egy rendezvényhelyszínen!

Azt hiszem, valójában talán nem is kérdés, hogy miért kiemelten fontos az, hogy a csapatépítés színteréül választott rendezvényhelyszínen barátságosan, fesztelenül fogadják a vendégeket az ott dolgozók. Rendkívül kellemetlen és feszélyező lehet, ha a rendezvényhelyszínen dolgozók visszahúzódóak, esetleg kelletlenül, udvariatlanul viselkednek, nem beszélve arról, hogy ez akár negatív hatással is lehet a csapatépítés kimenetelére, eredményességére.

A Fenyőharaszt Kastélyszállóban eltöltött idő fergeteges hangulatához az ott dolgozók is bőségesen hozzájárulnak, hiszen a laza, baráti hozzáállás nélkülözhetetlen a vendégek nyugtalan kikapcsolódásához.

 

Nálunk a vendégek vannak a középpontban!

Ha Ön olyan helyszínen szeretné tartani céges összejövetelét, csapatépítő tréningjét, ahol alkalmazottai teljes ellátásával, kikapcsolódásával és jókedvével kapcsolatban nem kell idegeskednie, akkor érdemes elolvasnia a Fenyőharaszt Kastélyszálló ajánlatait. Nálunk természetes a rugalmasság, a gördülékenység és a diszkréció, mely által a csapatépítés színtiszta kikapcsolódássá válhat. Ha esetleg különleges igényei, kérései lennének a csapatnak, az sem jelent problémát.

A kastélyszálló csapata készséggel segít, hogy minden tökéletesen működjön. Az árajánlatok is csak az érkező csapat igényein múlnak! Ha például költséghatékony megoldásokra vágynak, mi készséggel segítünk, hogy az igényeknek megfelelő, ám a költségvetést nem túlhaladó szolgáltatásokat vehessenek igénybe!

 

Szolgáltatások egyéni ízlés szerint

A Fenyőharaszt Kastélyszállóban gyakorlatilag bárki megtalálhatja a neki megfelelő szórakozási, illetve kikacsolódási lehetőséget. A változatos szolgáltatások záróra nélkül vehetőek igénybe, de ha a csapatnak egyéni program szervezésére lenne igénye, természetesen arra is van lehetőség! Aki a számos kikapcsolódási lehetőség közül szeretne választani, annak rendelkezésére áll többek között a szauna, merülő medence, fitneszterem, pezsgőfürdő, biliárd, csocsó, skeet lövészet, masszázs, lovaglás, nyáron saját strand és még sok más különleges program.

Az biztos, hogy a Fenyőharaszt Kastélyszállóban teljesen egyedi, a vendégek igényeire épített csapatépítő tréningen vehetnek részt!