Építsünk Csapatot, ha már ottalvós a buli!

A leghatékonyabb módja a csapatépítésnek, ha a céges rendezvényünk alkalmával szállást is foglalunk a résztvevők részére. A napi kötelező programok és a vacsora után kezdődhet a kötetlen, felszabadító szórakozás, kikapcsolódás, aminek rendkívül jó csapatépítő hatása van.

Tanulmányok igazolják, hogy a közös élmények növelik az összetartást, hatékonyabb kommunikáció jön létre a csapattagok között, és mint tudjuk emberi mivoltunk legfőbb tényezője a kommunikáció!

Éppen ezért jó olyan rendezvényhelyszínt választani, ahol a vacsora utáni programlehetőségek széles kínálatából választhatunk. Nagyon sok helyen este 20-21 órakor záróra. Fenyőharaszt Kastélyszálló rendezvényhelyszínen nincs záróra, a szolgáltatások egész éjszaka használhatóak.

Speciálisan kialakított földszintünkön egy helyen található az összes szolgáltatás: szauna, jacuzzi, biliárd, teke, ping-pong, rex, darts, csocsó, tájfun, így mindenki megtalálja a kedvére való kikapcsolódási lehetőséget. Nem vagyunk egyformák, nem ugyanazt jelenti egyikünknek a szórakozás, mint a másikunknak, de a hosszas beszélgetés, biliárd parti, csocsó verseny vagy önmegvalósító karaoke show záróakkordja egy jó kis  éjszakai jacuzzizás lehet a csillagos ég alatt, még esküvők alkalmával is! 😉

–LLLLL–