Csapatépítés Fenyőharaszt módra

rendezvenyhelyszin-etelek_03

Nálunk nagyon nagy hajtás van nyáron: hétköznap magánvendégek, gyermekes családok, akiknek rengeteg programot szervezünk, a hét második felében céges tréningek, hétvégenként esküvők péntek, szombat, augusztusban még vasárnap is. Elfáradunk, na!

Nem csoda hát, hogy Csapatunk úgy várja a szeptember első hetében tartott személyzeti bulit, mint kisgyermekek a karácsonyt!

Mehetnénk bárhova, de mi mégis itt maradunk a Kastélyba, annak ellenére, hogy az egész nyarunkat itt töltöttük. Hogy miért? Mert egyszerűen egy ideális rendezvényhelyszín! Kinézzük az első vendégmentes napot és miénk az egész kastély!

Délutánra szervezünk valami aktív programot, mint például a skeet lövészet, paintball, pusztaolimpia vagy quadozás. Izgalommal várjuk a játékokat, nem csak azért, mert mi magunk megmérettetünk, hanem azért is, mert olyan jó szurkolni, buzdítani társunkat!

Itt már nagyon jól összekovácsolódik a csapat! Amikor már jól kifáradtunk, jöhet az energiapótlás. Mivel egész nyáron kastélykoszton élünk, ezért ilyenkor valami másra vágyunk. Most például pizzát készítettünk, melyet kemencében sütöttünk meg. Mindenki olyan feltétet tett rá, amilyet csak szeretett volna, majd mikor elkészült, kínálgatjuk egymást saját pizzánkból.

Vacsora után levonulunk a mélyföldszintre, ahol aztán megkezdődik a hajnalig tartó buli! Van, hogy elhívjuk DJ Fecót, de van, hogy magunknak zenélünk! A lényeg, hogy buli van és hogy senki nem zavar! Akinek éppen nincs a talpa alá való zene, az biliárdozik, tekézik, léghokizik vagy csocsózik. A wellness pártiak szaunáznak vagy jacuzziznak esetleg Erzsikénk csinál egy gyors masszázst. 🙂 És van olyan közöttünk is, akik ingáznak: hol itt, hol ott érzik jól magukat!

A lényeg, hogy tökéletes rendezvényhelyszín számunkra a kastély, hiszen megkapjuk azt amire a nyár végén vágyunk: zavartalan önfeledt szórakozás.

Egytől-egyig mindenki jól érzi magát hiszen senkire sincs ráerőltetve olyan, amihez nincs kedve! Ettől olyan tökéletes! Jó sokáig beszélünk a bulin történtekről, a buli után máshogy nézünk egymásra,  hiszen nem a nyári hajtásban szerzett esetleges sérelmek, hanem a csapatépítő bulin szerzett események ugranak be a másikról! Az emberek teljesen mások stressz helyzetben, mint amikor ellazulnak.

Ez a legjobb csapatépítő program! Tapasztalatból mondom! Már most várom a következőt! 🙂

– LLLLL –