Céges vagy baráti csapatépítés szállással, Pest megyében, a Trónok Harca stílusában!

céges csapatépítés, céges rendezvényhelyszín, céges rendezvényhelyszín Pest megye, csapatépítő helyszínek szállással

Céges vagy baráti csapatépítés szállással

A céges csapatépítés célja nem csak a munkatársak közötti kapcsolatok erősítése, hanem a csapatmunka és a kommunikáció fejlesztése is. A Fenyőharaszt Kastélyszálló Pest megyében található, Budapesttől mindössze egy rövid autóútra, így ideális csapatépítő helyszín szállással, cégek és baráti társaságok számára is.

A kastélyszálló lenyűgöző, 13 hektáros parkja és a modern szolgáltatások biztosítják, hogy a résztvevők egyszerre élvezhessék a természet közelségét és a kastély kényelmét. A szálloda kínálatában csapatépítő programok, wellness szolgáltatások és természetesen a szálláslehetőség is szerepel, így minden adott a teljes feltöltődéshez.

„Trónok harca” csapatépítő program – szálljon harcba a Vastrónért!

Az egyik legizgalmasabb céges csapatépítő program a Fenyőharaszt Kastélyszállóban a „Trónok harca” témájú játék. Ez a különleges szabadtéri program garantáltan összekovácsolja a csapatokat, miközben izgalmas kihívásokkal találkoznak. A program különlegessége, hogy beltéri változatban is elérhető, így az időjárástól függetlenül mindig tökéletes választás.

A „Trónok harca” csapatépítő program hét állomásból áll, ahol változatos feladatok várják a résztvevőket. A cél nem a versengés, hanem a közös munka, ahol mindenki megmutathatja erősségeit. Az ügyességi, logikai és kreatív feladatok során minden csapattagnak lehetősége van arra, hogy hozzájáruljon a csapat sikeréhez.

A program során minden résztvevő jól érezheti magát, függetlenül attól, hogy ismeri-e a sorozatot, annak ismerete nem ad előnyt, és annak hiánya sem jelent hátrányt, hiszen a program kerettörténetként használja a történetet, de a feladatok teljesen függetlenek tőle.

A csapatok 6-8 fősek, és a megrendelő kívánsága szerint akár sorsolással, akár előre összeállított csapatokkal is indulhatnak. A 12-48 fős létszámnak köszönhetően kisebb és nagyobb cégek számára is ideális választás.

Az első állomáson minden csapat együtt dolgozik, majd a további állomásokon külön-külön mérik össze tudásukat és ügyességüket. A pontgyűjtés végig izgalmas marad, hiszen csak a játék végén derül ki, melyik csapat méltó a Vastrónra; ekkorra garantáltan nem maradnak lazán kapcsolódó munkatársi kapcsolatok, csak egy erős, összetartó csapat.

A csapatépítő program varázsa: nem a versengés, hanem az együttműködés a fontos

Céges vagy baráti csapatépítés szállással

A „Trónok harca” csapatépítő programban kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a versengés ne menjen a csapatmunka rovására. Mivel egy-egy feladatban csak egy csapat vesz részt, nincs lehetőség arra, hogy a rivalizálás feszültséget okozzon, így a résztvevők nyugodt, támogató környezetben dolgozhatnak együtt, ami elősegíti a csapatszellem kialakulását és erősödését. A feladatok változatossága pedig biztosítja, hogy senki ne unatkozzon, és mindenki megtalálja azt a kihívást, amiben igazán ki tudja bontakoztatni a tehetségét.

A program végére mindenki elégedett lesz, hiszen nem csak izgalmas kalandokat élhettek át, hanem jobban meg is ismerhették egymást, és erősebbé vált a csapaton belüli kommunikáció és együttműködés is. Az ilyen céges csapatépítések kiválóan alkalmasak arra, hogy a mindennapi munkában is kamatoztatható készségeket fejlesszenek ki.

Szállodai szolgáltatások, amelyek garantálják a feltöltődést

A Fenyőharaszt Kastélyszálló azonban nem csupán csapatépítő tréningekre, hanem a teljes kikapcsolódásra is kiváló helyszín. A kastély wellness részlege modern felszereltséggel várja a vendégeket, ahol a fárasztó nap végén mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb pihenési formát. A relaxálásra tökéletesen alkalmas finn és infra szaunák, a fűtött beltéri relax medence, valamint a szabadtéri pezsgőfürdő gondoskodik a testi-lelki feltöltődésről.

Akik aktív kikapcsolódásra vágynak, a szállodában számos szórakozási lehetőséget találnak. A biliárd, a csocsó, a darts és az Xbox minden korosztály számára izgalmas szórakozást nyújt, míg a kültéri ping-pong asztalok azoknak kedveznek, akik a csapatépítés után is szeretnének a friss levegőn maradni, a pihenőszoba csendes, nyugodt környezete pedig azok számára ideális, akik teljes nyugalomra vágynak a programok után.

Exkluzív élmények nagyobb cégeknek is

Céges vagy baráti csapatépítés szállással

A Fenyőharaszt Kastélyszálló különleges ajánlata 35 fő felett kizárólagosságot biztosít a csapatépítő eseményekre, így a cégek saját közegben tarthatják meg programjaikat. Ez az exkluzív lehetőség garantálja, hogy a résztvevők zavartalanul élvezhessék a programokat és a szálloda szolgáltatásait.

A céges csapatépítő programok mellett a szálloda lehetőséget biztosít baráti társaságok számára is, akik szeretnék egy különleges helyszínen tartani a saját eseményüket. A Fenyőharaszt Kastélyszálló rugalmassága és sokszínű programkínálata lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb élményt.

A Fenyőharaszt Kastélyszálló tehát Pest megye egyik legjobb csapatépítő helyszíne, ahol a céges és baráti társaságok egyaránt élvezhetik a természet közelségét és a kastély nyújtotta kényelmet. A „Trónok harca” csapatépítő program izgalmas, egyedi élményt nyújt, és tökéletesen alkalmas arra, hogy erősítse a csapatszellemet!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretné igénybe venni szállodánk szolgáltatásait, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!