Disznóvágás csapatépítő jelleggel

 

csapatepito disznovagas

Adott egy malac, kolbászt kell készíteni belőle! Pofon egyszerű, nem? 🙂 Egyszerű volna, ha nem lennének olyan nehezítő tényezők, mint a pálinka és forralt bor… 😉

A programot lehet 2-3 órás időtartamban is végezni, amikor is nem komplett disznó feldolgozásáról kell a résztvevőknek gondoskodni, hanem csak kolbász vagy hurkát kell ízesíteni és betölteni. Minden csapat kap húst, amit le kell darálni, rendelkezésre áll számtalan fűszer, melyek közül ki kell választani, valójában melyikre lesz szükség, be kell ízesíteni a tölteléket, majd megtölteni a hurkát/kolbászt.

Ennyi az egész!

 


 

Egy másik lehetőség az egész napos disznóvágás, amikor a malacot a perzseléstől, a kaparáson keresztül, a felbontáson át, egészen  a vacsorára tálalt hurkáig és kolbászig a résztvevők dolgoznak fel. csapatepito disznovagas

Nagy szervezettséget és összeszedettséget igénylő feladat kiosztani, ki mit végezzen! Természetesen a résztvevőket nem hagyjuk magukra, a felmentő sereg végig segédkezik a műveletek folyamán.

A lelkes munkát minden esetben megtámogatjuk egy kis pálinkával, forralt borral, élő cigányzenével és frissen sült pogácsával!

 

Résztvevők száma: 15-65 főig

 

Az egész napos disznóvágást lehet szállás igénybevétele nélkül, valamint egy illetve két éjszakás szállásigénnyel is kérni!

 

Kérjen ajánlatot Anitától!

 

Ha pedig nem csapatépítésként, hanem csak a buli kedvéért szeretnék a disznóvágást, annak sincs semmi akadálya! Mi mindent elvégzünk, a résztvevőknek pedig csak azt kell csinálniuk, amihez kedvük szottyan!

 

Nézze meg a disznóvágást, mint a legjobb téli céges bulit!

 

Honlapunk cookie-kat használ. Bővebben

Egy EU-s törvény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat használ. Ha ezzel nem értesz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookie-k tárolását.

Bezárás